Nuffnang

Friday, June 22, 2012

cute!

happy FRIDAY ladiess....

just wanna show u something cute that i purchased from ebay. yup, i'm an ebay freak!! now dlm process mengcontrol diri sendiri jgn dok beli benda pelik2. tapi beli jugakkkkk.. reason? nk bg anakandaku yg picky eater tu berselera nk mkn.
anakanda yg no 1 yer. bukan no 2. yg no 2 tu senang... sumbat le apa pun.. semua dia makan. bagus!!

& the best part is, only RM8 and free delivery. * senyum lebaq2


all the way from HK. nama dia cookies/bread cutter.

ada badan & kaki sekali. nak letak kaki dia tu, if buat cookies oklah kot. roti x sesuai.

the result!! mula2 letak cutter tu kat roti... pastu baru bakar. u can see bentuk mickey lagi clear after toast.
cun2 muat roti gardenia. actually bentuk mickey patut kena potong keluar from the roti, tinggalkan bentuk mickey tu je. tapi cam sayang pulak roti lebih2 keliling tu. boleh???? so aku bakar je semua sekali. hahaha
tu dia.. toaster akuuu.. awat rentung ujung tu???
takpe2 ni 1st attempt, pasni sure will improve lagi.

have a great weekend ladies...

4 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

menariknya...nak jugakkkk wei

lieyalatif said...

Ehhh cute koooo!!!! Tp tul gak ckp ko, lebih2 membazir aaaas... Bagus gak buat care ko ni hehehe.....

onniesham said...

comeinya...

ko mmg pembeli tegar ebay. x psl2 aku pon trbabit sama kadang2..hahaha.

yg mickey tu bg la hardy.. yg belen tu ko mkan le..hahaha

ellynadyra said...

wei cute wei...murah lak tu.....ko wat cookies la wei....sure cun!