Nuffnang

Friday, June 1, 2012

Hazry Shah - 9 months / Daddy - 35 years

Halu ladies,
this month we hv double celebration. since both debab & daddy dia bday jatuh on 31 hb.

mula ingat nk order cupcakes. tapi mcm x best la pulak. cupcakes dh common. then, teringat hardy suka mkn apam polkadot inti coklat tu. so aku order. satu for shahnun, satu for hardy & hazry. eh korang jgn takkkkk... si dobot tu pun suka. berbijik2 dia telan.

aku order from Apam Polkadot Nomie. korang cr je la nama ni dlm FB yer.

actually ribbon tu x de la dia ikat camtu. tapi terkeluar. aku x tau camna nk ikat. so aku bantai je la ikat reben camtu je. hehehe. kira halal le ek.
ni for shahnun. theme kaler, merah + itam. why? entah. kengkonon merah itam tu macho le skit.

ni apam polkadot inti coklat gak for hardy & hazry. 50 bijik. design angry bird & bee. mix colour. serius comei & kemas design2 dia. semlm je dh habis separuh hardy & hazry makan.

shahnun seperti biasa, balik kerja lambat. so dekat 11pm baru dia sampai umah & hardy jerit "surpriseeeeeeeee, tgk la cupcake & card for daddy. abang tulis" (for hardy segala benda yg mcm ni dia panggil cupcakes.). eh ada card gak. aku lupa nk snap pic. aku beli card, hardy yg tulis dalam tu semua. so sweetttttt.....

zoom skit. ni some of the bees. comeiiii....

ni angry bird.

ni hardy with rambutnya yg buruk. coz time kami pi kerja, dia pi amik gunting & gunting rambut depan dia. habis bertobek. pi bwk kedai pun, ni la yg paling elok pun dia buleh buat. grrrrr....




ok,
bersambung dgn hazry's milestone.
@ 9 months dia dh pandai

~ panggil MAMA. (yeay!!)
~ dah pandai angkat bontot. x lama lg nk merangkak le tu
~ dh suka memanjat
~ fave port...katil abang
~ berat rsnya kurang skit. coz dh makin active
~ gigi 3 btg. 2 bawah. 1 atas.

dobot dok lepak kat katil abang.

pastu sibuk dok panjat naik katil kami. pastu dia turun katil abang balik. pastu dia panjat balik. eh x penat ke???

camna ni? rs muka dobot lg besar from abang dia. hardy pose ala2 pirate. aihhh camni le bila dpt anak semua jantan. pose pun ntah apa2 je.

muka nk capai camera. mulut dh start merah, mcm nk naik ulser. siannn adik. tapi minum susu & makan still selera.

3 comments:

onniesham said...

comei sgt kan. mmg puas hati kalo order ngan normie ni.

laaa..hardy..awat hang pi gunting rambut tu. msti hangin mak hang kan?

dobot gak menten bambam. uihh gebunya pipi hang dobottt.. gerammm tengok.

Zana Md Nordin said...

gilerrrr shomelll ko yg angry bird tu...
mmg kemas ler hirda....kalau camtu mmg puas hati ler order kan...
yang penting hardy suka...

fuh...dobotttt....geram aku tengok pic muka dia nak terkam kamera tu...
kemain lagi bersungguh...

yelah ko.....dobot lagi lebar dari abg dia..ha ha ha..

Emy Omar said...

Comel apam polkadot tu,kemas je hasil kerjanya.Alahai dia potong rambut depan sendiri ye??Sama macam cik Mia saya habis kontot rambut depan dia trim sendiri..lepas pada tu gunting harus disorok dari pandangan mata bdk kecik tu