Nuffnang

Thursday, June 14, 2012

sneak peek - our 1st studio photoshoot...

tadaaaaa...
package beli from groupon. we opted for studio photoshoot coz  tak berani outdoor. satgi hazry mengamuk dgn aku2 sekali join mengamuk.

The EyeCap Studio ni kat area Sg Besi.

ni some of the pix yg derang soh kami tgk & pilih mana yg berkenan.
so haruslah mak letak pic yg indah2 belaka je kan? pic2 yg menampakkan "kebulatness", "ketembunan". buang jauh2. ha ha ha

*note - semua picture ada watermark the company. over tau watermark sampai penuh pix, skit2 dah le. ni kes x mo kita amik & print le nih. takpe lah, watermark pun watermark le, janji clear le gak pix tu. semua soft copy will ready in 2-3 weeks. so korang tgk le dulu sample dia yer.

apa motip mak pose senget??? grrrr...
btw, tema kami hari tu "checked family". 2 kotak ijau, 2 kotak biru.

seksa nk snap pic si dobot nihhhh.... sejam tu rs lama gila. dua beradik pe'el macam2.

ni pun x sampai brapa saat. pastu dia start mengamuk.

ni le antara yg paling ok.

nampak x muka dh start nak berbunyik.

paling penting!! korang ada snap pix berbaju raya 2 bulan sebelum raya? ada?? takdak kannn? kami baju raya dah siap!! terus shahnun cakap, snap pic raya terus la.

moral of the story next time buat photoshoot backdrop amik le white kaler yer... elok byk fr black.
time ni dobot tgh aim kepala abg dia, just nice after pix ni dia terus tendang kepala si abang & terkam tarik rambut. ehhhh... hg tertelan tebuan ke apa adik? garang sungguh!!

time ni dia dh x mo duduk. mengamuk gila.

6 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

gebu betul budak hazry nih... wahh lawa baju raya hang! hang tempah ka beli siap?

lieyalatif said...

wah wah wah...sudah tau tema raye ko hahahaahahaha...cantik2...aku suke bangats!!!

wey not bad gak laa pic hazry...cantik2 ape.....aku suke pic die...mmg terserlah dagu berlayer2 tu haahahahaha....hope sgt judge pilih pic hazry tuk johnson baby of the year...harzy ade chance tau!!

aku suke muke cheecky die dok aim pale abg hardy tu hahaahaha...notty!!

Hirda Ibrahim said...

sue - ready made. vietnam mariii...

Zana Md Nordin said...

phewwwittt...
cun sumerrrrr

wei....hazry muka nakal ok...geram aku tengok...beza sungguh ngan abg dia...hardy cool jer...
bulat tul hazry bila di dudukan belah hardy..nampak besar dia dari abang dia..

ewah.....edisi baju raya lagi gitew.
cantik warna tema hang....baju ko cantik ler hirda....chiffon erkk.....

onniesham said...

aikkk camne aku x pasan ko buat entry nih. pommss... pic ko cun2 la. suka pic no. 2 hardy n hazry tu. comei sgguh dobot snyum.. tu dia watermark kan..smpai muka2 kena watermark.

ehemmmm cntik bju raya.. very d meletops koooo.. kalo hardy pkai songkok pasti lebih kacak. apa2 pon mmg pic korang cntik kebabom. jeles aiii.. ni yg rasa nk pakai bju raya gak ni..hahaha

ellynadyra said...

amboi ko....dah ready dah utk raya...siap pic lagi wakkakakakakaka gila babas ar.....dobot ko tuh kan...tak tau diam tul!