Nuffnang

Friday, June 15, 2012

Guess who's lucky??

although i only won the consolation prize je kan?
tapi oklah better than nothing right?





actually the main reason why i join this contest coz the result not based on how many LIKE yg kita boleh dapat. ehhhh serius x suka contest kat FB yg harap brapa banyak LIKE orang tu je. sgt tak fair.

2nd thing coz aku dh pernah buat review about a few barang MC in my old posts. so i've decided to submit this entry ----> Stroller Story.


jangan ditanya apa prize dia coz till now aku dok tertunggu2 gak orang MC contact aku balik.


Have a great weekend ladies.... toodles.... :)

2 comments:

Zana Md Nordin said...

congrate...
rezeki si dobot

aku pun tak suka ko if contest yang pemenang berdasarkan berapa byk LIKE tu....almaklum, mak tak glamor....kalau glamour ramai yg kenal ramai ler boleh LIKE ye tak..so chance nak menang tu besar ler sikit....


apa2 pun...congrate again...

onniesham said...

congrattsss.. ko mmg selalu mnang contest kan poms.. rezekiii