Nuffnang

Tuesday, October 28, 2008

Farhan & Emily Bday Bash....


date: 26th Oct 08
Time : 1300
venue: cik puan mimi's home sweet home


aku pun x byk snap pic coz
1) sampai lambat
2) jaga hardy
3) bz mkn & sembang...hahahah

lepas balik hardy zzz dlm keta. ptg keluar pi jln2 cari cendol... sedapnyaaa...

enjoys the piccas...


hardy yg mkn bihun depan pintu masuk.

emily cool je. cik puan mimi & farhan beriya2 menyanyi...hahahah
sesi sembang

daddies. sian laki aku & en abu muka sekerat je. mintak mahap le camera x canggih le katakan...huhuhu

mommies. pandai laki aku amik gambar bini dia penuh... hehehe...

camerawoman of the day. SAB! Jue & sab, muka khusyuk dgr org bercerita...

budak cekci tido keletihan...hehehe

rizqi saja tido coz takut kena gomoi dgn aku <---- ni statement mama dia ok?


sue & maryam. maryam dpt buah baikkkkk je.

ni aku tak tau dok cerita apa..

ni muka br bgn tido.. nk pi jln2 cari cendol. mama dia lapaqqqq......

11 comments:

lieya_latif said...

keh keh keh dapnye pekene cendol..... alahai encemnye hardy berspek itam....kalo aku tau...aku buat tema bash berspek itam for kid...sure gempak punye kan he he he he

Cik Puan Mimi said...

huhu hardy, auntie tak tahan tengok hardy pakai spek hitam tu.. macam hero hindustan la.... nak pi makan cendol ek.. cedapnyer...

hirda, tq coz sudi datang umah aku.. aku siap tunggu kau datang b4 cake cutting tau.. tak mo la nanti kau xder dalam gambar tu nanti heheheh..

thanks jgk bagi prezent tu. comel!!

Mimi~Najeeb said...

ensem nyer dia pakai spek itam.
Hirda..at least dd Hardy amik gambaq hang penuh,yang husband aku amik gambaq aku dgn all mommies tangan dia gerak2..gambaq blurr gila ciss.. (al-maklum la kamera pun cikai takleh harap)

eija28 said...

wah...syoknyer korang posing sakan...aku jeles tahap gaban dah nie...tak tahan tgk hardy pakai spek hitam...

Zanna_MamaBatrice said...

ensemnyer pakwe ngan tshirt merah nie..
ngorat boleh..phewittt....
dah makan kat umah kak mimi pun sempat lagi gi cari cendol erk hirda...sure ko makan malu2 masa kat umah kak mimi tu...he he he...

seronok erk besday bash F&E....kalu ler daku pun ada kat sana...kan best.....tp nak buat camner...ada hal, kebetulan...batrice kena balik sakit kuku kaki tangan & mulut tu....

~aza...as / ummie afiq~ said...

waarrgghh...frustnyaa tak sempat sampai masa cake cutting session...apa kan daya...aku duduk hujung duniaaa..kakakkakaa....tak dan nak sembang dengan hang hirda...tak paa..bash mia & mija nanti akanku cuba pi awal :)

Jasfyra said...

kira ada gak gambar tu hirda.dari xde langsung kan..kemain lg anak teruna mu pakai spek itam tuh..makin besar makin ensem..hehehe

As mama Adriana Amani said...

kemain lagi hardy ngan spek nyer.... kiter dah lambat sampai... huarghhh... kalo x leh jumpa kan....slalu daku ni ketinggalan....
hmmm best jer erk... meriah tul b'day bash F & E....

ILA said...

Wah....merah gitew siap ngan kaca mata itam lagi...ouch!!!

hahha hang mmg tau.. shian hubby hang dpt gambo sekerat...gambo tangkap muat jer..huh sabo je la.

kalo tak blh gak aku g...tp apekan daya dpt emergency called last minit.Kita hanya mampu merancang... Tuhan yg menentukan....itu je la ayat tuk menyedapkan hati aku yg jeles tgk korang2 ni...

Sham Ummi Echa said...

ada gak ko gambo bash F&E nih.. drpd aku..nan ado... sib baik smpt gak jmpa ko ngan iena... pes time tuh..hehehhe...tp syg plak x smpt kita nk brborak sakan kan.. aku sibuk melayan echa makan la plak..

wah encemnya hardy pakai spek hitam.. leh la dating ngan echa pakai spek hitam..hahahha...

azie(mama auni& erin said...

amboi ensemnyer budak hardy nie..syoknyer korang..jeles