Nuffnang

Wednesday, October 8, 2008

Raya 08 - Day 1

jeng jeng jeng... ni antara pic2 raya yg terpilih.....

kan aku dh kata, family kami jenis sempoi, hardy salam ngan daddy dia depan tv je..hihihi


sila abaikan mukaku yg dh berpeluh itu... aircond x membantu...


3 org je cucu tok abah & maktok time pagi raya. lagi 3 org will sampai ptg raya.

Ibrahim's family. kurang 1 family my sis. (nampak x mama aku kena pegang kepala hardy? nk bgi dia dok tegak)


hardy dh x mo dok diam..





hardy 1st time tgk sawah bendang...

tuan umah muka ngantuk tu.... ;)


ni sesi share bola bowling...

8 comments:

Sue@MamaMaryam said...

hehehe..kejamm ooo letak pic muka aku yg x siap tu...aku x p mana pun tp still ngatuks.. ahaks... aku n en abu suka tau ko dtg.. vangga okeh.. thn dpn kite raya sama2 lg eh...

sheriff said...

belated eid mubarak....

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

Hirda, muka ko ngan mak ko sama lah..mesti biler ko dah tua mcm mak ko..cun lagi tuu..
warna lumut ko ni sangatlah ceria dan fresh.. baru dapat tengok hubby ko bergambo..kalo tak kim salam lah nak tengok dia posing2 tu..raya tahun ni cuaca memang panaslah..aku raya ni kene ulserr..seksanyer...

Zanna_MamaBatrice said...

wah, very d lip lap lip lap ler ko hirda...
apasal tak amik gambar penuh baju raya ko tu....

cun seh, kaler hijau lumut ko tu....aku setuju ngan kak eina, nampak fresh jer...

ada ke patut....sampai nenek hardy nak kena pegang kepala itu budak yg sgt aktif.....xpelah, demi nak nampakkan muka ensem cucu sorang tu kan...

mmg panaskan.....zana raya ke-2 jer dah kena selsema tau...ngan sakit tekak nyer....raya ke-5 & 6, aku pengsan kat umah...tak larat nak bangun dah....hikhik hik

`aza`~ummie afiq~ said...

hahaha....nak gelak sat...lawak tgk mak tok kena pegang kepala hardy nak bagi dok tegak :)cantik betui kaler hijau lumut ni...berseri-seri :)

Cik Puan Mimi said...

wah, silau mata aku tengok lengan bajumu.. cantik siot.. berkenan aku tengok..

wah2 pandai hardy bersalaman dengan daddy dia dipagi raya.. si emily?? hampasgas, dia boleh tido time tu dalam buai.. farhan jer bersalaman dengan mama dan papa dia..

oo kau sempat beraya rumah sue ek.. sure lepas ni setiap tahun kau leh beraya rumah dia..

psst walaupun muka kau berlemoih sikit, tapi aku suka tengok makeup kau.. cantik, simple and natural

lieya_latif said...

ye laa hirda...cantik kalo hijau lumut nie...masuk jek aku tgk ko n family pakai....

alahai ensemnye hardy siap bersamping sume haaaa... suke betul aku tgk anak bujang berbaju melayu tau...cam si afiq tu...

wah2 hardy gi jumpe aweks yeak....tapi mmg betul pu, time raye2 ni mmg penat...penat mengemas umah org datang....he he he he

Mimi~Najeeb said...

hardy mmg takleh dok diam ye..serupa anak aku la..bila hg balik sini? hari ni ka baru sampai?