Nuffnang

Friday, October 10, 2008

sweet lil balqis..

semlm lepas balik kerja, aku stop kat umah niza jap.
nk melawat bb balqis.... suka akuuuu... balqis is sooo bam-bam. bulattt je kepala & kaki dia...
hampir2 aku nk geget... hihihi...

baik dia korang, masa aku sampai dia baru lepas menyusu..pastu muka terus stoneeee je & terus tido atas rocker dia.

while aku, niza & kanda having our minum ptg. niza cooked mee goreng. dapnyaaaa....
rajin ko niza, pasni leh le selalu ko masak ajak kengkawan ye... (hahahah...dasar muka x malu!!)

cik puan mimi,
aku dh pass present balqis & kanda on ur behalf.





13 comments:

Sue@MamaMaryam said...

ala-la comelnya balqis.. x leh jd ni harus esok aku terjah umah niza.. jap lg aku nak kol dia la.. kebetulan esok aku nak p umah SIL aku.. dah dkt benor nih.. lama x ko lepak sana?

wanie said...

comel nye balqis...

`aza`~ummie afiq~ said...

sweeeeettnyeeerrr balqis :)...lain dah muka...dah bam...bam...hehehe...mama dia jugak yang makin kering kot...hehehehe (sorry nizaaa:)...awak mmg maintain...jeles aku)...eeehh...macam blog niza pulak aku komen camni...hahaha...sorry tuan rumah...cik puan hirda :)

Jasfyra said...

aduh...mmg comey dan bam bam ar balqis ni...patut ler hirda rasa nk geget..hehehe..hardy camne?suka tak dia tgk baby tuh?

lieya_latif said...

ALAHAI....hirda ko laa dah jejak si balqis nie....bile le dapat menjenguk anak dare niza nie.....

comellaaa balqis....sejibik papa die .....badan pun semangat haaaa cam rizqi...sedap di polok2 ni....

Ayong said...

haah lah..booolatttt comel ..

Cik Puan Mimi said...

balqis dah cukur rambut ek?? mesti dah besar comel ni... wah rocker dia sebijik rocker emily (present masa dia lahir)..

tq hirda tolong paskan hadiah tu.. aku takut ntah bila dapat bagi hadiah tu. nasib kau ada..

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

comel sesangat si balqiss ni kan..bam2 nyer..
hirda, biler ko nak sambar satu mcm Balqis ni??..keh..keh..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam
alahai omelnyer baby balqis ni, bila lah kak rose nak dapat rezeki ni. dah mengidam sangat nak dapat baby ni. x sabau rasanyer

lieya_latif said...

aku suke gile bace komen kak iena nie.....jawab jangan tak jawab hirda....keh keh keh keh

niza@kanda&balqis said...

laaa..ko pun ada bloq ek..ramai kwn2 kita join blog dah..aku je mls nak create..pasni ble aku pi sini slalu..hehehe..tq la cik hirda oi sudi melangkah ke teratak ku yg serba sepah tu ye..jgn serik tau..insyaallah kalo kami free nnt kitorg terjah umah ko plak..aniway tq 4 d present..so cute..

Hirda Ibrahim said...

kengkawan semua, doa2 le bila aku pregnant 2nd bb, dpt girl...heheheh

Zanna_MamaBatrice said...

ko dah jejak dulu balqis tu erk hirda...suke aku tau...
niat tak kesampaian nak jejak balqis time dia kat johor...ada jer hallnyer...sorry niza yerk....

lain betul muke si balqis tu dah...bolatt jer dia...betul tu hirda..nengok cam nak geget2 jer...
alahai, kanda dah nampak besar ler....cam dah kurus sikit jer kanda tu.......