Nuffnang

Monday, October 20, 2008

kena tagged...

aku kena tagged dgn sue . aku rasa aku dh pernah jwb tagged ni dlm FP dulu. tapi takpe la.. saja nk jawab lagi. maybe this time jawapan aku diff lak... ;)

10 random facts about me:

1) suka makan. nama je restaurants apa (especially fast food), boleh dikatakan semua aku dh pernah pi try makan. hehehe.. sebab tu la body bolatt kan? ;)
2) details. semua benda nk kemas especially umah. selagi umah x kemas, toys hardy x simpan. aku x leh tido. huhuhu
3) animal lover... especially cats.
4) shopaholic..... x yah explain lg rasanya.... ;)
5) garang.... (tapi bertempat le kan..)
6) punctual...
7) suka buat surprise kat org yg aku sayang.. :)
8) x terer drive keta auto... hahaha... manual car plsss....
9) kalu sue suka kaler merah.. aku pulak BIRU. ;) sampaikan masa wedding aku, theme kaler umah aku biru, umah hubby maroon.
10) altho aku garang, tapi aku cepat cair kalu org ckp baik2 dgn aku. so kiranya marah aku kejap je. cheh...

so, itu je la 10 facts about me.. ..

aku rasa aku nk tagged:
mimi-najeeb
mimi- farhan & emily
lieya - mia & mija
iena - jannah & rizqi

kalu korang rajin buat la ek? kalu x buat pun x pe. ;)

7 comments:

eija28 said...

wah..sesi kena tagged plak!!!

Cik Puan Mimi said...

wah kena tagged pulak... nanti aku buat ek

hirda kau terrer keta manual, aku pulak boleh drive keta auto jer.. kalau bawak kete manual.. alamat ntah bila nak sampai.. :)

Sue@MamaMaryam said...

hehehe..cergas sggh ko ni hirda.... aku dah kureng la skill memandu manual.. huhuhu...

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

ada homework dari hirda ni..
biler free aku buat kkk..no 10 tu samer ler ngan aku..tapi hubby aku buat donno jer..lagi aku ngamuk..keh..keh..

~aza...as / ummie afiq~ said...

cayaalaahhh....terer keter manual...aku kategori terer keter auto sajaaa okeeyyy...hehehe...last sekali bawak keter manual 10 tahun dulu..masa test dgn JPJ...lepas tu bila dah dapat lesen...terus beli keter auto...paksalah macam mana pun laa ni...takkan ku bawak keter manual...biaqlah dok depan mata just ada keter manual jeerr pun...takkan ku bawak :D

Mimi~Najeeb said...

free nnt aku buat. aku ni terbalik pulak..keta manual mmg confirm x reti..mau tersedak-sedak kereta tu bila nak start..kih kih

Barnard said...

Gosh, there's a lot of helpful material above!
Holiday Birth Announcements | chrysler dealerships in houston | arthritis treatments for dogs