Nuffnang

Monday, October 13, 2008

he's a BIG BOY today...

obsess dgn 'ultraman tiga' pulakkkkk....

video
(atomen tiiiga! yah yah yah). gaya ultraman lawan aa tu..hahaha..

time flies kan? cepat je rasanya hardy dh 2 yrs.

i miss my chubby baby who used to sleep on my tummy.. everynight..

now hardy tido nk kena kawasan yg lapang, aku or hubby x leh nk peluk2 or pegang2 dia. dia rimas... eksyen sungguh... isk..isk..

we plan to celebrate hardy's 2nd bday tonight. ber-3 je. place... dunno yet.. but there's a cake..forsure ;)

12 comments:

farrahar said...

happy birthday hardy boy!

it's time for an adik hihihi :P

selamat hari raya kak ida and family :)

eija28 said...

happy 2nd besday hardy...moga membesar bagai johan...pstttt...kak ida, eija baru hapdet pic raya...

`aza`~ummie afiq~ said...

HAPPY 2ND BIRTHDAY HARDY :).....yaaahhh..yaaahh...yaaahhh....boleh lah nanti hardy ber "yaahh...yahhh" dengan afiq...dia pun dah mula suka "amaaann gaaaa" jugak :(...thomas macam dah di anak tirikan pulak...hehehehe....afiq sampai laaa ni kalau mai mood dia nak jugak tidoq ataih perut aku....sampai mengah-mengah aku menahan berat badan dia :)...anyway....semoga hardy membesar dengan sihat....jadi anak yang baik....dengaq cakap mama daddy taauuu :)

Cik Puan Mimi said...

Happy besday hardy.. nak celeb tonite ek?? heheh kat mana la tu.. mesti tempat fav. mama dia tu ha..

ooo nak ikut jejak langkah abang farhan ek.. otomen tigaaaaaaaaaa..

Sue@MamaMaryam said...

cepat je masa blalukan.. hepi besday hardy !!! hirda..aku klu ingat hardy tdgr2 dia kt .. x moo !!!!.. selamber jek.. har har har

Hirda Ibrahim said...

farrah ~ ADIK??? oh noooo....

eija ~ thanks aunty :)

aza ~ yah yah yah. selalu aku yg jd mangsa kena berlakon lawan2 ngan dia...
paling x leh tahan, kepala dia panas, sampai berpeluh2 perut aku ok? hahah

mimi ~ laaa si farhan pun minat otomen 3 gak ke? habis le....

sue ~ tu memang style dia... sentiasaaaa je "x mo" kat mulut dia... kengkadang tu blom tanya apa2 lagi dia dh jwb "x mo, x mo". heran aku.. anak aku ada kuasa tau apa aku nk tanya ka? LOL

iza~mamahaikal said...

Happy 2nd Birthday to Hardy!...Mmg Hardy dah big boy today :-)

Mimi~Najeeb said...

Happy Big 2 Hardy!! Semoga jadi anak yang baik and berjasa pada kedua ibu bapa, agama, bangsa dan negara..amin..

lieya_latif said...

hepi besdei ensem boy!!!!

keh keh keh gelak bace plak ko membebel pasal hardy nak tdo tempat lapang...takmo kene peluk2.....tak pe laaa hirda...leh peluk en hubby ngan jayanyer....keh keh keh keh

Jasfyra said...

happy 2nd besday hardy...mmg rasa kejap je masa berlalu.anak2 pun meningkat dewasa kan..semoga hardy mmebesar bagai juara...

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

heppy birthday hardy...samalah date ngan abah jannah ngan rizqi..
Minat otomen ker..bolehlah theme birthday otomen..keh..keh..
semoga sentiasa dibawah lindunganNya..meh pipi gebu tu auntie nak muah..muah..

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

hirda, hari ni..13 okt..
rep : baju2 gown jannah tu yg raya -2, kiko punyer..ratya ke-3 sesame street nyer..raya ke-4, baju kat bnadung..sama ngan emily..