Nuffnang

Wednesday, November 19, 2008

7

aku kena tagged dgn zuera.
so, ni jawapan aku...

7 ciri lelaki idaman
mostly ciri2 lelaki idaman aku is apa yg ada kat my hubby. why? coz sejak kecik2 (gatai ooo kecik2 dh berangan pasai future hubby), aku selalu kata, aku nk hubby cam my daddy. which is
~ tinggi byk gak fr aku (selalunya aku berkawan dgn guys yg x brapa tinggi)
~ pendiam (coz aku kan pot-pet, pot-pet)
~ cool
~ sabar
~ beriman
~ loving/caring (ni normal le kan?)
~ advantage.... senegeri. senang nk balik raya...hehehe

7 lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup
~ my dad
~ BULAT - my male cat. dh arwah now. i missed him till now..isk isk.. (altho bulat only a cat, but aku anggap dia cam manusia)
~ sorang abang senior masa aku form 4 (hahaha gatai sungguh)
~ azhar sulaiman
~ casey (seribu impian! pernah pun kita bina...la..la.la..) LOL <- sila nyanyi ikut lagu Seribu Impian.
~ hubby
~ hardy

7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati
~ ketaq
~ happy
~ bangga
~ berbunga2

7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda
~ Mekah
~ HK Disneyland
~ Disney World (ni kalu ada rezeki lebih)
~ Gold Coast
~ karambunai (dulu time honeymoon fully booked. frust)
~ Dubai
~ mana2 yg hubby aku leh bwk le..

7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan pada pasangan anda
~ PSP. (sejak last yr dok ngendeng PSP as present for him. aku buat bodo je. hehehe)
~ handphone (hp kesayangan hubby dh nk Innalillah dah pun)
~ candle light dinner
tu je kot...

7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda
~ Nothing Gonna Change My Love For U <--- its our song. ;)
~ Only you
~ cinta seorang teman - Bob AF2. yeah..this song sungguh terkena batang idung masing2 coz that time we starts going out as a friend for a few months. tapi dua2 sooo eksyen & ego, trying to avoid the "feeling" between us.. hahaha...

7 rakan yang anda tag dan mahu mereka buat PERIHAL 7 ini.
~ lieya
~ mimi - najeeb
~ ila
~ iena
~ sue
~ zana
~ jue

9 comments:

eija28 said...

rajin kak hirda buat home work...nie cikgu2 lain tag eija pun x buat lg home work...tempat yg nak dilawati tu yg best tu....HK disneyland...

Cik Puan Mimi said...

wah hirda lagu2 tu semua memang best2.. jiwang karat gak kau ni ek.. hehehe jangan mare...tapi apa yang kau tulis tu semua best2 belaka.. tempat yang ingin dilawati tu sama jer dengan impian aku (walaupun aku dah gi gold coast tapi aku berangan nak pergi lagi sekali bawak F&E plak)

hirda nanti kau buat plak tag aku tau.. heheheh..

Sue@MamaMaryam said...

hehehe...aku pun ada lagu chenta tau... hihihi lawak la.. aku suka gak lg casey tu..hepi je klu dgr..

Puan Iza said...

nnt baca komen kat entry bawah tau....:-)

lieya_latif said...

wah wah wah....jiwang jugak ko hirda yeakkkk.....lagu casey tu....aku suke gak lagu tu sebab lagu tu laa senang nak nyanyi dulu he he he he...lirik pun senang gile nak ingat....

hirda, pi laa beli kan PSP ...lani rm700 dah leh dapat yg 8g tau...aku beli dulu 4g jek....rugi woooo....

alahai...dapat homework lagi...dah 3 keje umah aku dapat sebenarnye.... tak buat2 lagi...mmg aku ni anak murid paling malas....nanti aku buat sekali laaaa satu entry....

Jasfyra said...

tang dpt hubby senegeri tu best...kekekee..mmg senang sgt kan hirda..xyah gaduh2 nk balik raya..samalah kita...hehee

Zanna_MamaBatrice said...

alamak...kena tag ar...
adoi ler......nanti i buat erk cikgu...

hirda....hik hik hik..ko nie pencinta kucing gark rupanyer yerk.....

casey....best ooo lagu dia...melody yg simple...lirik yg senang nak ingat...seribu impian...kita ....

ILA said...

nanti anak murid buat yer cikgu

psst..aku ader terbaca kat blog iza yg ko ader beli cekak giraffe mc'd tu kan?...pekata ko dtg bday bash afiq nanti ko bw then pki ms cutting cake session....sbb tema aku kan binatang nanti adek pompuan aku pon pki cekak tu...wakakka

kalo ko segan x payah!! hahah saje je

Sham Ummi Echa said...

hahahha... minat azhar sulaiman tu... yer la masa zaman bdk2 dulu.. mmg la azhar tgh top kan.. hero remaja kata..hehehhe.. tringat lak aku memori dolu2...

aku pon cam ko.. dlu slalu doa kalo kawin nnt biar la dgn org dkt2 jer.. x yah ssh2 nk gaduh blk raya kan...