Nuffnang

Friday, November 21, 2008

Tagged - my workstation..

aku kena tag by iza- mama haikal.

ni workstation aku.. sempoi je. coz aku kan ala2 menumpang kat sapura ni. so x leh nk demand workstation besaq2. takpeee.. kalu aku kerja kat HQ nanti, aku demand bilik aku sendiri!! hihihi

ps: sorry pic disnap guna hp ku yg sgt "mahal + canggih" itu...hehehe


pandangan kiri w/stn aku. tgk newspaper yg dh 2-3 hari x bc. tau amik je. my nescafe, tray to hold papers ada 2. aku sedikit mengada coz aku komplen workstation aku kecik. x cukup tempat nk letak barang. & jugak calendar muka hardy. ;)

pandangan tgh. x de menda. nb aku je. belakang tu tupperware isi biskut. keh keh.

pandangan kanan. oo yg ni penting. telepon. ini le tepon yg aku dok guna berconference, bergayut dgn kengkawan, etc. kan sue, mimi kan? LOL. cermin pun penting gak coz agak2 aku dh bosan time conference, aku leh belek muka, betul tudung, touch up make-up, etc. kat sini semua workstation ada cermin. x lupa pic hardy.

ni the entire rupa workstation aku. bentuk triangle. bwh tu ada le drawer kecik nk simpan brg2.


okeh,
aku nk gak tgk workstation
1) mimi-najeeb
2) lieya
3) sham
4) ikka
5) sue
6) ila
sila buat ek.
err tu je kot yg aku x tgk lagi. mimi, ko x yah..aku dh leh hafal camna workstation ko..LOL ;)

12 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

kemas gark meja ko..
x serabut...
kat meja aku nie memcm ada....
oit....bekas biskut tu dah kosong ke apa...bila nak top up...

huiyoo...team hk ko menang TARA ler mlm tadi....tp aku puas hati..kalu x tema msia menang hk menang pun aku sokong..dari bg si couple berlagak tu menang.....

Hirda Ibrahim said...

zana: uik?? nampak ek? LOL. bukan dh habis. dh tinggal skit. aku x top-up2 lagi. weekend ni baru nk pi beli..
lupaaa je sentiasa.

a ahh.. thank God sam & vince menang. kalu x, aku x leh imagine camna rupa si geoff tu kalu menang. rasa nk masuk dlm tv lempang 15x je...grrrrr...

azie(mama auni& erin) said...

hirda klu ada bilik sendiri lagi bestkan......amboi ghajin gayut jugak yer mak teruna nie

wanie said...

siap ade cermin lagi ye workstation hirda..senang la nak touch up..

Sue@MamaMaryam said...

hehehe w/station aku ?? hehe lieya penah tgk...semaknya ya rabbi...muahahaha..

~~ciklinn~~ said...

wah manyak kemas lor......senang nak carik barang....

HIrdaaaa(baca dgn nada jerit gak) Huaaaaaaaaaaa itulah napa ko tak jemput akuuuu......

Puan Iza said...

hirda...ok lah w/stn hirda..kemas jer...tak byk brg...iza mcm buh...yg paling byk pi haikal la...hehehheh...kalo leh sumer tempat nak tampal :-).

eija28 said...

wah..kemas jerk w/station kak hirda....cantik gituwww!!!!

lieya_latif said...

kemas jek hirda ...mane ade workstation jantan cam ko ckp tu...ooo sebab takde bunge2 kee...ala ni okey leeee ni...aku lagi suke camni...kemas jek ....tenang jek jiwa....tak cam bilik aku...serabut!!!! keh keh keh

shafa said...

canggih laaaa..kemas pun kemas.

eMMa@iKKa said...

Oh tidak kena tagged juga aku dgn dikau..Hirda workstation hang simple but clean..gambar anak mesti tak tinggalkan..jap-jap lagi ikka jawab k!

yong said...

kemas tul lah tgk korang2 semua punya w/sation ...kalau korang tgk w/s aku..mak aihhh poning palo!

:)