Nuffnang

Thursday, November 20, 2008

tagged by mimi

aku kena tagged by mimi - mama F&E

5 most CRAZIEST things accomplished in your life
~ x tido 3 hari coz siapkan final yr project masa study dulu.
the rest aku x ingat aa...

5 words you wish to hear all time
~ love u, yang.
~ miss u, yang.
~ i be u, mama!!
~ i be u tooooommmmmashhh!! (i luv u so much. tapi hardy sebut bunyi "i luv u thomas" LOL)
~ eh, dh slim now.. (hahaha)

5 things u love in ur room
~ aircond (x dak benda ni, jgn harap aku nk tido dlm bilik)
~ katil
~ my dressing table
~ hardy;s playpen
~ bantalssss..yg byk itu.

5 last speech you wish to say in your last breath
~ mengucap
~ jaga anak baik2.
~ jaga diri u baik2.
~ ampunkan semua dosa i.
~ jgn lupa doa for me.

5 things u do when get bored
~ makan
~ suft internet
~ tgk tv
~ jln2 aka shopping
~ tido

5 persons u LOVE MOST
~ hardy
~ hubby
~ parents
~ siblings
~ my close friends

5 silly things that u dont want people know but u have to let people know
shhhh.... hehehe

Choose 1 and tell why:

Shoe or handbag
aiyoo this one susah... hmmmm..ok, ok, HANDBAG. coz org lagi nampak hbag fr kasut.

Lipstick or mascara
lipstick. mascara tu leh kira brapa kali aku pakai.

Jeans or skirt Jeans
JEANS. ada korang pernah nampak aku pakai skirt??? hahaha.

Chocolate or ice-cream
ice-cream. sejuk & nyaman (wah..ayatttt)

Singapore or Indonesia
Of course Indonesia!! spore mahal & dh selalu pi. Indon murah & food sedappppp... ;)

Fork or chop stick
Fork. chopstick totally no no. fail!!

January or Feb
Feb - coz my daddy's bday & valentine's day

Abdullah Badawi or Anwar Ibrahim
Mahathir... (hehehe)

So next the tag goes out to this 5 lucky person..
YOU....

13 comments:

Mimi~Najeeb said...

hihih.patutnya last Q tu depa bagi la 3 pilihan kannn..baru leh choose TDM..aku pun sesuka hati tulih TDM gak..hihi

Sue@MamaMaryam said...

hehehe aku x baca yg bawah sekali tu..ahaks..selamattttttttttt

Jasfyra said...

yay...sama...sbb tu aku xsuka 2-2 org tuh
suka TDM gak..hehe

azie(mama auni& erin) said...

bleh memesan la
klu hang p indon nnt jgn lupa habaq kat aku tau...

Puan Iza said...

iza pun suka bulan Feb coz bulan tu Haikal nya besday hehehe

Sham Ummi Echa said...

leh ker aku wat2 x nmpk yg last skali tu..hehhe

Cik Puan Mimi said...

yes, kita serupa.. pergi indon lagi best, leh shopping, makanan pun sedap.. (nanti kau pergi next year jangan lupa gi restoren kg. daun ok)

lieya_latif said...

aku paling suke jawapan 'mahathir' tu ..........

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

promote indon nampak..argghh tidak, rindunyer makan kat bandung..
ko ni jawab tai ikut skima..tapi aku pilih gak Mahathir..dia tak pernah tak bagi bonus kat gomen..keh..keh..

Jasfyra said...

re - betoi ma...berat aku ada angka 6 kt depan tuh..aku selim???owh!! plzz hirda..badang camni ko kata selim....hahahahaa

Sue + Azie said...

xkira hirda hang kena buat jugak..knp sume org nak lariksssss...aku pun xnak gak tapi kena wat hahahahah..hudoh betoi muka aku

Puan Iza said...

ada homework la tuk hirda....meh amik kat blog ek...:-)

~aza...as / ummie afiq~ said...

weeii...hang lebih rela pilih handbag dari kasut??? rela tak pakai kasut dr handbag eekk??? hahahahaa....