Nuffnang

Monday, November 24, 2008

Tagged - my diaper bag

aku kena tagged dgn sue-maryam

my diaper bag & what inside it??

now, ni le bag yg aku bwk bila kuar dgn hardy. it's a LeSportSac tote bag.

ni khazanah2 dlm dia:
from left to right - diapers (2 keping), tisu, wet tissue, bib, purse, handkerchief, extra tee, cap, mini fan, small tupperware isi biskut hardy & beg yg design sama cam tote bag tu isi make-up aku..;)
yg x dak dlm pic: botol air masak hardy, small baby powder, 2 puting hardy & camera.
banyak kan aku sumbat?? cam beg doraemon pulak... LOL


okeh..


aku nk tagged:
~ mimi - najeeb (aku nk gak tgk apa hg sumbat dlm bag glams ituuuu...heheh)
~ farrah - adam
~ sham - echa
~ iza - haikal
~ lieya




14 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

tu dia...mcm2 ko isi dlm diapers beg ko hirda...
dah mmg rupa beg doreamon ler hirda...
ko still bwk lagi wet tissue utk hardy erk...batrice since setahun setengah..dah tak jumpa wet tissue..he he he...
dan yg wajib ialah extra tee kan....nak harap anak kita jaga baju diaorg pakai..jgn harapler....
pastu kita ler puas nak mencuci kan...he he he

lieya_latif said...

wah mcm2 gak khazanah bernilai dalam beg ko tu yeak hirda....kelako plak aku bace pasal beg doremon tu hik hik hikh

re: halamak!!! halamak !!! aku nampak plak name aku kene....kalo nak tau aku takde beg diaper ni lerrr...yg ko tgk damia n mija pegang handbag tu..haa tule beg diaper masing2...dlm tu cume ade pampers n wet tissue...tu jek laaaa...aku tak penah le bawak beg2 cenggini melainkan beg gi taska...haa tu baru nampak cam beg ko kat atas ni...penuh ngan khazanah.....

Cik Puan Mimi said...

yes aku dah tengok beg kau ni.. cun aku suka.. kau perasan tak beg aku bawak gi umah ila?? tu ler beg diapers anak aku.. besar gabak.. nanti aku buat.. sue tag kat aku, tapi blom sempat snap gambar..

baju tee thomas tu cute la.. beli kat MC ker??

Puan Iza said...

Hirda...mcm2 khazanah nya ada dlm diaper bag tu.....yg penting pampers mesti ada kan....

alamak, kena wat gak ker tag nie....tunggu balik umah dulu lah yea hirda...nak kena snap dulu pic diaper bag haikal nie...sok baru update...key :-)

Hirda Ibrahim said...

mimi,
aku x perasan.. nanti ko update k?
tee & bib thomas tu kak aku kasi present. x sure dia beli kat mana. MC aku x jumpa lak.

wanie said...

mmg cantik beg hirda tu..wanie pun berkenan...
wanie pun suka beg besar2..semua leh sumbat...takdela kena bawak byk2 beg bila berjalan

eija28 said...

mcm2 kak ida sumbat dlm beg tu erk...tu dia dah tunjuk khazanah2 hardy...

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

wah mcm2 ada..camna ko masukkan semua tu..ko pakai lambak ker?? atau beg ni banyak compartment..wipe tissue tu mamang aku bawak kemana2..sebulan leh habis 2 yg besar tu...
tapi sungguh beg ko ni memang cantik..kalo org lain tengok, mesti da tak sangaka dlm tu mcm2 ada..

Mimi~Najeeb said...

Hirda...lawa la bag hang nih..ada animals semua...comeyy..mmg lawa kan LSS nyer bag...sesuai masuk tema birthday Afiq gitu..hihi
ok..nnt balik aku amik pix bag dan isi kandungannya...

yong said...

kalau yong, diaper bag chem tu penuh gak gak dgn barang2 ibunya ni..hehehehehe

eMMa@iKKa said...

pergh!!! memang macam beg doreamon. mcm-mcm ada!!!:)..Aku nyer diaper beg mcm beg cengkerang kura-kura tu..:)Nyerla skrg nak masuk kan items utk 2 org anak..:)

Jasfyra said...

kalo ada anak kecik ni, wajib ler beg cam beg doraemon kan hirda...hehehe.senang sket

Azie said...

huhuhu ada anak kecik mmg kena usung beg besar.

mrs khairul said...

LeSportSac tu diaper bag ko hirda..besonya beg ko ek..kiranya brg ko skali sumbat dlm tuh...bagus2 xyah ko bwk handbag kan..aku diaper bag guna small backpack nike nya..tecit je tau mcm beg skolah kanda..tp ble sumbat brg2 utk 2 org anak..terer x aku susun..muahhaaa..tp bila p outing khairul lah yg kena pakai bckpack tuh..aku??? sorryyy yea...hahahhaha..